Skip to main content

Woodpecker panel commission 2016

This commission was based on a panel to be fitted in a door with a woodpecker theme, this is due to the customer(s) having woodpeckers in their garden. They wanted the two woodpeckers within the design leaving me to come up with the tree section and arrangements of the woodpeckers and foliage.

Once the design was signed off and agreed the panel was constructed……here are a few pictures of that process.

For those who know of my work would know I hide a symbol or something relating to the piece……..in this panel I have incorporated both initial’s of the customers within the design which are an “A” and “M” which I mentioned at a later date as it’s not easy to find.

The panel is located at Upper Stowe in Northamptonshire.

Shop Online

Get In Touch With Witney Stained Glass Today

Contact Us